Сезон 17, Онлайн: 0

Регистрация


Играта CupBg е безплатна уеб базирана игра.
Регистрацията в нея е напълно безплатна и единственото
условие е съгласието с правилата и условията за ползване посочени по-долу.
Потребителско име:
Парола:
Повтори Паролата:
E-mail:

Приемам правилата и условията за ползване.

Правила и условия за ползване в CupBg
С регистрацията си в Cupbg.com играчите се задължават да спазват долупосочените игрови правила и да спомагат за установяването на приятелски и изцяло в рамките на добрия тон макар и конкурентни отношения с останалите играчи. Всяко неспазване или отклонение от посочените точки в правилника на играта ще следват санкции от страна на екипа със съответната строгост.

1. Забранява се използването на всякакви помощни програми с цел облагодетелстване от играта.
2. Забранява се регистрирането на вулгарни и нецензурни никове.
3. Забранява се регистрацията на никове целенасочено нанасящи обида на други потребители.
4. Забранява се използването на нецензурни думи и изрази в рамките на личната поща в играта.
5. Забранява се потребител от играта да се представя за член от екипа на Cupbg.com и изискването на каквато и да било лична информация или поверителна информация за акаунта на друг потребител с изключение на опълномощените лица посочени на страницата с екипа на играта.
6. Забранява се на потребители открили бъг в играта да се възползват от евентуалното предимство и по нечестен начин да ускорят развитието си в играта. Играчите се задължават да докладват бъгове в най-кратък срок и то само на отговорните лица от екипа на Cupbg.com
7. При откриване на бъг облагодетелстващ развитието на отбори в играта се забранява разкриването на информация за него на други играчи преди окончателното му премахване. Подобни бъгове да се докладват в предоставената контактна бланка на сайта на играта.
8. Забранява се регистрирането на повече от един акаунт като нарушителите се наказват с отнеманене на акаунтите.
9. При проблеми с играта (спирания и други подобни) няма да бъдат възстановени ресурсите за времето в което играта е неактивна.
10. Когато има случай на продаден или подарен акаунт и има спор се процедира по следния начин - сменя се паролата на акаунта и реално само през забравена парола собственика може да влезне в акаунта си т.е. има достъп до пощата на която е регистриран акаунта.
11. Забранява се прехвърлянето на кредити или финансово подпомагане чрез покупко продажба на играчи по време на трансферен прозорец
Права на потребителите
1. Да регистритат един акаунт в Cupbg.com.
2. Да играят напълно безплатно Cupbg.com в рамките на определения за това сървър.
3. Да получават предварително (в срок не по-малък от 3 дни) информация за предстоящи генерални промени в играта като рестартиране или новости в геймплея.

Отговорност на разработчитците: Cupbg.com е безплатна игра, така че не може да се търси отговорност от екипа за получената услуга. Ако поради срив на системата и/или друг хардуерен и/или софтуерен проблем даден играч бъде поставен в неизгодно положение спрямо другите, Cupbg.com не може да бъде обвинявана или държана отговорна за случилото се.

Екипът на Cupbg.com си запазава правото да прави промени и развива правилата, условията за ползване без да предупреждава за това предварително.

© CupBG.com Online Футболен Мениджър версия 1.05 Начало   Правила   За контакти